Post by chaurisandmerhert on Mar 6, 2022 14:10:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cosmic Showdown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cosmic Showdown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničen broj bodova ▞▞▞
▞▞▞ Cosmic Showdown 2022 version ▞▞▞
bolje, ali još uvijek malo neuravnoteženo
Cosmic Showdown Stratégie qtb
Stavio sam samo 4 zvjezdice jer sam otišao spavati i probudio se i krenuo u igru i SVE ŠTO IMAO JE RESETIRAO I DA PONOVO RADIM TRENING KADA SAM BIO NA BRONCI DVA ZNAM DA NIJE TAKO VISOKO ALI SAM DOBIO SVE TORANJ KOJI JE BIO U BRONCI 1 I 2
Ažurirajte najbolju igru možda ne možete igrati offline, ali to je i dalje najbolja dash vara koju možete napraviti, ali ja to ne radim jer me inače tvrtka podsjeća
Platiti 2 pobjeda je glupa koju dobivam U kupnji aplikacija, ali oni utječu na snagu način na mnogo propadanja svjetiljki je samo potpuno retardirani sustav teritija je pokvaren i mnogi drugi kao što su na primjer drill and land builder ne ova glupa bušilica ne nanosi štetu, ali je prazna potrebno je pobijediti špil graditelja zemljišta dok graditelj zemljišta ima mnogo namjena, morate potrošiti puno U špilu na bušilicu sada kako bih popravio ovo otvoreno vrijeme donjeg sanduka uklonio propadanje lampiona brzinom dronova i dao bušilici buff god
Ovo je najbolja igra na svijetu!! Ovo ima jako dobru grafiku i kupole i sve je super kul!! Ova igra je najbolja igra ikada! Samo bih volio da imate prijatelje ili klan u kojem se zajedno borite protiv divovskog čudovišta, nastavite tako! 👍👍 Možda biste mogli dodati bumerang pištolj i ako želite, mogli biste ga natjerati da se sam ošteti ako promaši cilj? Tvoj je izbor, samo tako nastavi!!
Ne mogu čak ni doći do treninga, rekli su da nešto nije u redu sa seksovima
Ne bih čak ni učitao igru. Cijeli tjedan govori "Poslužitelj je u kvaru ili vaša internetska veza nije uspjela"
Jakooooooooooooooooooooooooooooooooooooomomleправен je problem što su jedinice preopterećene, popravite igru, vi botovi
zaglavio sam na bronci 3 i ne mogu više napredovati jer kad god sam pokušao igrati, piše da nije uspjelo udružiti se. serveri su bili zauzeti oko 4 dana za mene. još uvijek dobra igra, volim te ssundee❤
Cosmic Showdown Strategi yyhk
Loše je svaki put kad se pokušam spojiti stalno govori da mi je internet isključen ili su poslužitelji prezauzeti Ne sviđa mi se to ssundee tvoj tim je sranje u ovome neću izbrisati ovaj komentar dok se ne popravi
Samo je zapeo u odjeljku za obuku, ne mogu ga ni igrati pa sam ga izbrisao. Molimo popravite ovaj dvostruki skok!!!!!!
ovo je najbolja igra jer možete čuti ssundeea i on snima najbolje videe na youtubeu
apsolutna šala, skinut i ne mogu igrati danima jer su serveri bili zauzeti. stvarno razočaran
Piše da je internetska veza loša ili da su poslužitelji zauzeti. Moj internet je bolji od mojih rođaka i poslužitelji ne mogu biti zauzeti osim ako ne žele isključiti igru.PLZ POPRAVITE OVAJ CRAAAAPPP
Cosmic Showdown Stratégie qtb
Stvarno dobra igra morate ažurirati ovu igru učiniti nešto stvarno dobro
Ruši se svaki put kad ga igram, to je neka vrsta velike greške ili greške koja se dogodila ovdje. Mislio sam da bi to bilo super, ali čini se da ne funkcionira pa molim dupli skok, popravi ovu stvar kako bi se ljudima svidjelo..
Uzmite u obzir da su bile potrebne godine da ovo postane stvarno zabavno, ali molimo vas da ga ažurirajte
Najbolja igra ikad, vrlo je laka hrpa urednih tornjeva i glasovni tutorial je moj omiljeni youtuber (Ssundee) međutim serveri su spori pa popravite to ili vas otpisujem Ssundee
Stalno se smrzava svaki put kada pritisnem gumb koji kaže želite li obavijesti.
Ovo je stvarno zabavna igra, ali stvarno treba klanove ili popis prijatelja kako bismo mogli igrati zajedno u ovim teškim vremenima. Hvala!
Nadam se da ćete uskoro dodati neka postignuća
Potrebni su popravci za igru. Imam pun internet, ali kaže da nema interneta
svaki put kad odem na tuotoril smrzne se
smeće pola vremena čak ni ne možete učiniti ništa jer neprijatelj ima pravo na cijela karta
Vjerojatno bih ovo ocijenio višom, ali čini se da su poslužitelji uvijek zauzeti pa nisam ni mogao igrati način treninga
Koliko sam vidio igra je odlicna ali postoji veliki problem sa serverima, svi su puni pa ne mogu igrati igru i tako je bilo vise od tjedan dana. Ova igra je zabavna ali jutros sam htio sam igrati kozmički obračun, ali kad pritisnem tipku borbe, piše da se iz nekog razloga ne može podudarati s make.
Ne mogu ga igrati, uvijek je pisalo da mi je internet loš ili da je server neispravan
To je dobra igra, ali ne možete ući u nju jer su serveri puni
Ažurirajte svoju prokletu igru koju sam pokušao igrati, preuzeo sam i onda nisam mogao igrati, pokušao sam više puta imao sam wifi ali neće raditi
Vodič se nije dobro učitavao. STOPALA MAMA!! za ssundee
Mislim da smo opet pokvarili poslužitelje jer sam pokušavao sat vremena i ostavio se za učitavanje, ali jednostavno se ne učitava. SSundee i dupli skok, popravi svoje poslužitelje.
Otpad
pucački
Dragon Epic - Idle & Merge - Arcade shooting game Аркады vnj
Volim igru, ali problem je u tome što ima previše hakera koji dobiju otprilike 7 energije svake 3 sekunde, što me muči i previše je ljudi ispred vas protiv kojih morate igrati, također generalno, volim igru, ali molim vas riješiti ove probleme.
ne mogu se prijaviti na igru iz nekog razloga stalno govori da je mreža ili server zauzet
vary good game koristite code crainer ili koristite code ssundee u trgovini artiklima
Bilo je malo problematično, ali stvarno zabavno
To je dobra igra, ali nakon nekog vremena postaje teže nadograditi tornjeve pa je teško doći dalje. Olakšajte nadogradnju tornjeva
Volim ovu igru, ali nije laka, ali je ipak zabavna igra
Bila je zabavna igra dok nisam izgubio sav svoj napredak, ne brišem podatke ili ne brišem igru koju sam upravo igrao jednog dana i to me stavilo u tutorial i jako mi je snizilo ocjene
dobro je
Jedino što nije u redu je liga imam 1313 trofeja i ja a nisam u ligi bronca 2
Imam jaku wifi vezu, ali sam nastavio prekidati vezu. ne mogu još završiti obuku.
Ne dopušta mi da igram igru, samo kaže da je vaša internetska veza prekinuta ili da je poslužitelj prezauzet
Gledam ssundee i probao sam ovu igru, sviđa mi se i nisam znao da je ssundee dao glas u ovoj igrici volim ovu igru
Nevjerojatno se ne može opisati riječima (ja sam obožavatelj ssundee
Ne radi mi se, ali sviđa mi se igra koju sam vidio
Serveri uvijek ne rade, ne mogu ući.
molim dodajte ai, jer stalno prekidam vezu, ali nema ai-a pa ne mogu igrati igru.